Πατέρας: «Σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας ο Μάκης Ψωμιάδης»

Πατέρας: «Σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας ο Μάκης Ψωμιάδης» Facebook Twitter
7

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας, καταθέτοντας στη δίκη για τους στημένους αγώνες.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, ποτέ δεν του είχε αναφέρει ο Μάκης Ψωμιάδης κάτι για στημένα παιχνίδια.

«Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε για το τι γινόταν στην πιάτσα», ανέφερε -αρχικά- ο κ. Πατέρας, και συνέχισε λέγοντας «είναι από τους λίγους που τα δύο χρόνια που ήμουν στο ποδόσφαιρο δεν μου μίλησε ποτέ για στημένα ή για το στοίχημα. Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας»..

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Αν κρινουμε απο αυτα που ακουμε στην δικη Ψωμιαδη, φαινεται οτι η αλητεια και η λαμογια εχει διαβρωσει κατα 100% το Ελληνικο ποδοσφαιρο. Κανεις δεν ειδε τιποτε, κανεις δεν καταλαβε τιποτε, ολοι ειναι τιμιοι επιχειρηματιες. Ας οψεται το στοιχημα, αυτο αποτελειωσε και το τελευταιο ιχνος αγνοτητας στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, αν ποτε υπηρξε κατι τετοιο.
Κάτι μου λέει ότι θα ξανακαμαρώσουμε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη επί το έργον.Η μόνη λύση είναι να στήσουμε τον Σαμαρά έξω από τα δικαστήρια να δίνει "προσωπικές εντολές" για να προχωράνε οι δίκες. "Μετά από προσωπική εντολή του πρωθυπουργού της χώρας, κ Αντώνη Σαμαρά, η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη προχώρησε σε εκδίκαση της υπόθεσης της παράβασης του φωτεινού σηματοδότη από δημότη Αθηνών. Η υπόθεση έληξε σε μεγαλειώδη νίκη του δημοσίου"
Εμετός. Αν θέλουμε να ψάξουμε κάποιες απο τις πιο βαθιές ρίζες της κατάντιας αυτής της χώρας, έχουν όνομα... Νονοί της νύχτας, role models σε μια Ελλάδα που τους χάζευε να διαπρέπουν στην απόλυτη ανομία.. υπολείμματα μιας νοοτροπίας που γεννήθηκε και μεγαλούργησε στην χούντα, χουντόφατσες και χουντόμυαλα του τύπου "έχω την δύναμη να λυγίζω νόμους και συντάγματα - όποιος μου την φέρει, τον πήδηξα". Αηδία, για την συνομοταξία και απογοήτευση για όλους τους υπόλοιπους εμάς που τους χαζεύουμε και τους επιτρέπουμε να κατοχυρώνουν την ανυπαρξία δικαιοσύνης και αξιοκρατίας...