Αυτές οι δυο αθλήτριες θα είναι αντίπαλες στους Ολυμπιακούς. Και μόλις αρραβωνιάστηκαν.

Αυτές οι δυο αθλήτριες θα είναι αντίπαλες στους Ολυμπιακούς. Και μόλις αρραβωνιάστηκαν. Facebook Twitter
0

Η Amanda Chidester με την Anissa Urtez είναι ζευγάρι. Οι δυο γυναίκες έχουν σχέση εδώ και μερικά χρόνια και πρόσφατα η Chidester έκανε πρόταση γάμου στην Urtez στη διάρκεια ενός ταξιδιού τους.

Ωστόσο, οι δυο τους είναι επίσης αντίπαλες, παίζοντας softball για δυο διαφορετικές εθνικές ομάδες - η Chidester για τις ΗΠΑ και η Urtez για το Μεξικό-, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωπες στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το επόμενο έτος. 

Στο πρόσφατο επεισόδιο του podcast «Five Rings To Rule Them All» μίλησαν για τη σχέση τους, τον πρόσφατο αρραβώνα τους και τον τρόπο που διαχειρίζονται τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

«Κάναμε πολλές συζητήσεις γι' αυτό. Όποια και αν κερδίσει μετάλλιο, θα χαρούμε η μια για την άλλη ανεξάρτητα από ο,τιδήποτε. Ό,τι κι αν γίνει», είπε η Chidester. «Δε γνωριζόμαστε όταν είμαστε στο γήπεδο. Είναι αγώνας», πρόσθεσε η 30χρονη αθλήτρια, που ήταν εκείνη η οποία έκανε και την πρόταση γάμου.


Η Urtez συμφώνησε για την αλληλοϋποστήριξη, αν και έσπευσε να τονίσει πως όταν πρόκειται για αγώνες, εκείνη παίζει για το Μεξικό και η Chidester στην απέναντι πλευρά του γηπέδου. «Δε γνωριζόμαστε όταν είμαστε στο γήπεδο. Είναι αγώνας», σημείωσε. 

Οι δυο τους μοιράστηκαν επίσης λεπτομέρειες του αρραβώνα τους αλλά και πόσο σημαντικό είναι για εκείνες να νιώθουμε περήφανες με την σεξουαλικότητά τους, ειδικά στα social media και τα μέσα ενημέρωσης. Το να αποτελούν έμπνευση για άλλους LGBTQ αθλητές, προβάλλοντας την αγάπη και την υποστήριξη που δέχονται, σημαίνει πολλά για τις ίδιες. 



Το ζευγάρι γνώριζε ήδη ότι θα βρίσκονται η μία αντιμέτωπη από την άλλη, κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2020, οπότε η Chidester θεώρησε καλύτερο να κάνει την πρόταση μετά τους αγώνες. Τα σχέδια, όμως, χρειάστηκε να αλλάξουν, όταν οι Ολυμπιακοί αναβλήθηκαν λόγω πανδημίας.

«Ετοιμαζόμασταν απλώς να μετακομίσουμε στη Γιούτα και έτσι σκεφτόμουν, "Ξέρεις τι, θα ήταν μια υπέροχη αρχή, θα μετακινηθούμε στη Γιούτα μαζί, θα είμαστε αφοσιωμένες και όλα αυτά"», λέει η Chidester για την πρόταση γάμου. 

«Κυριολεκτικά δεν είχα ιδέα», θυμάται η Urtez. «Πάντα κάναμε συζητήσεις σχετικά με τα μεγέθη των δαχτυλιδιών και τον γάμο μας και όλα αυτά τα πράγματα. Σκέφτηκα απλώς ότι ήμασταν σε μία ακόμη εκδρομή με την παρέα μας και πηγαίνουμε σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη και μετά γυρίζω και τη βλέπω να έχει πέσει στο γόνατο. Το έκανε τόσο καλά. Ήταν όμορφο, ήταν τέλειο», σημειώνει.



Με πληροφορίες από Pink News

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ