Απεργία της ΓΣΕΕ

Champions League: Διακοπή στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ μετά από ρατσιστικό σχόλιο

Champions League: Διακοπή στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ μετά από ρατσιστικό σχόλιο Facebook Twitter
EPA
0

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ, με την τουρκική ομάδα να αποχωρεί από το γήπεδο. 

Συγκεκριμένα, η τουρκική ομάδα αποχώρησε από το παιχνίδι σε ένδειξη διαμαρτυρίας, κατηγορώντας τον 4ο διαιτητή για ρατσιστική επίθεση ενάντια στον βοηθό προπονητή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ, ο Ρουμάνος 4ος διαιτητής, Σεμπάστιαν Κολτέσκου αποκάλεσε «α@@@η» τον Καμερουνέζο βοηθό προπονητή της ομάδας, Πιέρ Γουεμπό και αφού τον προκάλεσε τον απέβαλε από το παιχνίδι. 

Σημειώνεται ότι ο παίκτης της τουρκικής ομάδας, Ντεμπά Μπα, απευθυνόμενος στους παίκτες της Παρί και τους εξήγησε την απαράδεκτη κίνηση του διαιτητή, με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ να παίρνουν το μέρος τους. Σε πλάνα ο Καμερουνέζος βοηθός του προπονητή της Μπασακσεχίρ ακούγεται να φωνάζει στον Ρουμάνο διαιτητή: «Γιατί με είπες «α@@@η»; 

Champions League: Διακοπή στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ μετά από ρατσιστικό σχόλιο Facebook Twitter
EPA

Οι Τούρκοι αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και το ίδιο έκαναν και εκείνοι της Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC ο αγώνας θα συνεχιστεί με άλλον τέταρτο διαιτητή. Λίγο μετά το συμβάν η τουρκική ομάδα προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter στην οποία αναγράφεται: «Όχι στον ρατσισμό - σεβασμός». 

Αθλητισμός
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ