Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και ΑΕΚ το «ζευγάρι» του τελικού μετά από τέσσερα χρόνια

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και ΑΕΚ το «ζευγάρι» του τελικού μετά από τέσσερα χρόνια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα είναι οι φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, διασταυρώνοντας τα «ξίφη» τους στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια (είχαν επικρατήσει με 2-1 οι «κιτρινόμαυροι»).

Ακατάλληλη για καρδιακούς ήταν η ρεβάνς του Άρη με την ΑΕΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Θεσσαλονικείς, έχοντας ηττηθεί 2-1 στο ΟΑΚΑ, βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο 92', ωστόσο ο Μάρκο Λιβάγια έστειλε το ζευγάρι στην παράταση σκοράροντας στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκεί, με δεύτερο γκολ, ο Κροάτης φορ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δίνοντας στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό με συνολικό σκορ 4-3! Με οκτώ παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η ΑΕΚ!

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και ΑΕΚ το «ζευγάρι» του τελικού μετά από τέσσερα χρόνια Facebook Twitter
Ο παίκτης της ΑΕΚ Νέλσον Ολιβέιρα (2Δ) αντιδρά κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΕΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης - ΕΡΑ

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», η κεφαλιά-ψαράκι του Γιώργου Μασούρα στο 64ο λεπτό και το εξαιρετικό τελείωμα του Καμαρά στο 85', ήταν αρκετά για να δώσουν στον Ολυμπιακό τη «χρυσή» νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στέλνοντας τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2016. Η πλήρης επικράτηση των Πειραιωτών στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησε στην ανατροπή της ήττας με 2-3 στον προ τριμήνου, πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα και πλέον ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ.

Τα αποτελέσματα (σ.σ. σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Τετάρτη 24 Ιουνίου

Αρης-ΑΕΚ 2-2 (1-2)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0 (2-3)

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ