Αντετοκούνμπο: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για την αγωγή των 2 εκατ. δολ. του «Greek Freak»

Αντετοκούνμπο: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για την αγωγή των 2 εκατ. δολ. του «Greek Freak» Facebook Twitter
Αντετοκούνμπο: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για την αγωγή των 2 εκατ. δολ. του «Greek Freak» (EPA)
0

Ο αστέρας του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά την αγωγή ύψους 2 εκατ. δολ. που είχε κάνει για τη χρήση του «Greek Freak».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το The Blast, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημέρωσε το δικαστήριο ότι έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με την εταιρεία Southside Throwbacks.

Ο σταρ του ΝΒΑ μήνυσε την αθλητική εταιρεία Southside Throwbacks, γιατί χρησιμοποίησε το ψευδώνυμό του «Greek Freak» στα προϊόντα της χωρίς την άδειά του ή χωρίς να καταβληθεί κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

Η εταιρεία μετά την αγωγή ήρθε σε επαφή με τον Αντετοκούνμπο προκειμένου να λήξει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η διαμάχη.

Οι διάδικοι κατέληξαν εξωδικαστικά σε εμπιστευτική διευθέτηση, χωρίς να φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες.

Η συμφωνία αναφέρει ότι «τα μέρη ενδιαφέρονται να επιλύσουν τα ζητήματα που φέρονται στην καταγγελία και έχουν διαπραγματευτεί καλή τη πίστει για τον σκοπό αυτό».

Με πληροφορίες του The Blast

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ