ΑΕΛ: Αγορά 10.000 μασκών στους Ρομά - «Η ανθρώπινη υπόσταση είναι μία και χωρίς διακρίσεις»

ΑΕΛ: Αγορά 10.000 μασκών στους Ρομά - «Η ανθρώπινη υπόσταση είναι μία και χωρίς διακρίσεις» Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση αλληλεγγύης στους Ρομά της Λάρισας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ που θα συνδράμει οικονομικά για την αγορά 10.000 μασκών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά από επικοινωνία της διοίκησης της ΑΕΛ, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, και τον πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας, κ. Παϊτέρη, θείο του πρώην τερματοφύλακα των "βυσσινί", Παναγιώτη Παϊτέρη, η ομάδα θέτει υπό την προστασία της τις συνοικίες των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιάννουλη και στον Τύρναβο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Από σήμερα και μέχρι το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού η ΠΑΕ ΑΕΛ θέτει υπό την προστασία της τις συνοικίες (κακώς αναφέρονται ως καταυλισμοί) των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιάννουλη και στον Τύρναβο.

Σήμερα ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ήρθε σε επαφή με τους: 1. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, και 2. Πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας κ. Παϊτέρη (είναι θείος του πρώην τερματοφύλακα της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτη Παϊτέρη) και τους δήλωσε ότι θέτει στη διάθεση τους το ποσό που απαιτείται για την αγορά 10.000 μασκών, οι οποίες όμως θα διατεθούν αποκλειστικά στους κατοίκους των ως άνω συνοικιών Ρομά του Νομού Λάρισας για την προληπτική προστασία τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, εφόσον οι ως άνω μάσκες δεν επαρκέσουν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Ρομά των ως άνω συνοικιών του Νομού Λάρισας σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα θα επανέλθει με νέα δωρεά μασκών, εφόσον της ζητηθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί όλους τους πολίτες του Νομού Λάρισας, που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τις οικογένειες των συνανθρώπων μας Ρομά, που ζουν μαζί μας και οι οποίοι είναι γνωστό ότι επιβιώνουν με πολύ δύσκολες συνθήκες στη ζωή τους, να το πράξουν άμεσα.

Η ανθρώπινη υπόσταση είναι μία και χωρίς διακρίσεις.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ