To «ευχαριστώ» της οικογένειας Αντετοκούνμπο σε γιατρούς και νοσηλευτές - «Οι νέοι μας ήρωες»

To «ευχαριστώ» της οικογένειας Αντετοκούνμπο σε γιατρούς και νοσηλευτές - «Οι νέοι μας ήρωες» Facebook Twitter
0

Μήνυμα στα ελληνικά, μέσω Twitter, έστειλε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, στους γιατρούς και στους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη των πρώτων γραμμών ενάντια στον κορωνοϊό, με κίνδυνο της δική τους υγεία.

«Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές , όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε», αναφέρεται στο μήνυμα. 

«Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη η οικογένειά Αντετοκούνμπο έστειλε δέκα χιλιάδες μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου, ως προσφορά στην μάχη κατά του κορωνοϊού. 

«H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ