Ρεάλ Μαδρίτης: Οι παίκτες αποφάσισαν περικοπή 10-20% στους μισθούς τους

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι παίκτες αποφάσισαν περικοπή 10-20% στους μισθούς τους Facebook Twitter
ΕPA
0

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν και αυτοί με τη σειρά τους σε περικοπή των μισθών τους, κάτι στο οποίο έχουν προχωρήσει πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες προσπαθώντας να διαχειριστούν τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού.

«Οι παίκτες και οι προπονητές των πρώτων ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τους βασικούς διευθυντές των διαφόρων τμημάτων του συλλόγου, συμφώνησαν εθελοντικά να μειώσουν τις αποδοχές τους για φέτος κατά 10-20%, ανάλογα με τις συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν την τρέχουσα σεζόν», ανέφερε η Ρεάλ σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της «βασίλισσας», πρόκειται για απόφαση που έλαβαν παίκτες, προπονητές και εργαζόμενοι και χάρη σε αυτή «αποφεύγονται τα τραυματικά μέτρα που επηρεάζουν το υπόλοιπο προσωπικό».

Παράλληλα, χαρακτηρίζει υπεύθυνη και υποδειγματική αυτή την απόφαση. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υπερήφανη για όλους εκείνους που αποτελούν αυτή τη μεγάλη οικογένεια και για την ακλόνητη κουλτούρα αξιών, που είναι ιδιαίτερα πολύτιμη σε δύσκολες εποχές όπως αυτή».

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ισπανία έχει ανασταλεί επ' αόριστον, ενώ η καραντίνα στη χώρα παρατάθηκε τουλάχιστον έως τις 25 Απριλίου. Πριν από λίγες ημέρες, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν ότι θα περικοπούν οι μισθοί τους κατά 70%. Όμως, σε αυτή την περίπτωση υπήρξαν αιχμές κατά της διοίκησης, έπειτα από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αντιδράσεις των παικτών.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM