Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή είναι η «τελευταία» φωτογραφία του πριν το δυστύχημα

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή είναι η «τελευταία» φωτογραφία του πριν το δυστύχημα Facebook Twitter
Ένας 13χρονος έβγαλε την τελευταία, ίσως, φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Όταν ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκελ έβγαλε μια selfie με το είδωλό του, τον Κόμπι Μπράιαντ, δεν ήξερε ότι αυτή η φωτογραφία θα αποκτούσε τόση αξία.


Αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία φωτογραφία του θρύλου του NBA, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με την κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν. Ο Σμίγκελ τράβηξε αυτή τη φωτογραφία το Σάββατο, μία ημέρα πριν από το τραγικό δυστύχημα, στο Mamba Sports Academy.


Ο 13χρονος μετείχε στο Mamba Cup την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με τον δίδυμο αδελφό του. Εκείνο το πρωί ξύπνησε και σκέφτηκε «Ας πάμε να δούμε τον Κόμπι πριν από τους αγώνες μας», δήλωσε η μητέρα του, Ντιόν Ρέις Σμίγκελ, μιλώντας στο CNN. «Έχουν και οι δύο μανία με το μπάσκετ και είναι μεγάλοι φαν του Κόμπι», συμπλήρωσε αναφερόμενη στους γιους της. Η λατρεία του Μπράντι για τον θρύλο του μπάσκετ ήταν τέτοια, που συχνά έβαζε τη μητέρα του να περνά με το αυτοκίνητο από το σπίτι του Κόμπι Μπράιαντ, μήπως σταθεί τυχερός και τον δει να βγαίνει.

Πώς βγήκε η selfie


Το Σάββατο, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν στο Mamba Sports Academy για να προπονήσει την ομάδα της Τζιάνα, της κόρης του που σκοτώθηκε μαζί του. Η ομάδα της έχασε στο πρώτο παιχνίδι και μετά τη λήξη ο μικρός πλησίασε τον Κόμπι Μπράιαντ και του ζήτησε να βγάλουν μια selfie.


«Είπε ότι ο Κόμπι ήταν "τρελαμένος που έχασαν" και δεν έβγαλε selfie μαζί του, αλλά τον χαιρέτισε», δήλωσε η μητέρα του αγοριού. Ο 13χρονος δεν το έβαλε κάτω. Μετά τον δεύτερο αγώνα της ομάδας της Τζίτζι- τον οποίο κέρδισαν- πλησίασε ξανά τον Κόμπι Μπράιαντ.

Αυτή τη φορά έβγαλαν selfie, αλλά ήταν λίγο θολή. «Θα βγάλουμε μια καλύτερη αύριο», τον παρηγόρησε ο θρύλος του μπάσκετ. Όμως λίγες ώρες αργότερα, ο Μπράντι, σοκαρίστηκε μαζί με όλο τον πλανήτη, μαθαίνοντας ότι ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν νεκρός.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM