Αυστραλιανό Όπεν: Προκρίθηκε στους «32» η Σάκκαρη, πέρασε και ο Τσιτσιπάς χωρίς αγώνα

Αυστραλιανό Όπεν: Προκρίθηκε στους «32» η Σάκκαρη, πέρασε και ο Τσιτσιπάς χωρίς αγώνα Facebook Twitter
Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν (Πηγή φωτό EPA)
0

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν την πορεία τους στο Αυστραλιανό Όπεν, καθώς πέρασαν στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Για την Σάκκαρη η πρόκριση στις «32» απαίτησε μια δύσκολη νίκη κόντρα στη μαχητική Νάο Χιμπίνο με 2-0 σετ (7-6, 6-4). Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Σάκκαρη περνά στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Αντίθετα, για τον Τσιτσιπά η πρόκριση ήρθε ξεκούραστα, αφού πέρασε στους «32» χωρίς αγώνα. Ο αντίπαλός του, Φίλιπ Κολσράιμπερ, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον 21χρονο Έλληνα τενίστα, εξαιτίας θλάσης που υπέστη. Ο επόμενος αγώνας του Τσιτσιπά είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μίλος Ράονιτς (Καναδάς) - Κριστιάν Γκαρίν (Χιλή).

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ