Τσιτσιπάς: Το αυστηρό μήνυμα προς τους υποστηρικτές του - «Πρέπει να σέβονται τον αντίπαλο»

Τσιτσιπάς: Το αυστηρό μήνυμα προς τους υποστηρικτές του - «Πρέπει να σέβονται τον αντίπαλο» Facebook Twitter
EPA
1

Αυστηρό μήνυμα στους υποστηρικτές του έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά τη σαρωτική του νίκη στον πρώτο αγώνα του Αυστραλιανού Όπεν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε ενάντια στον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο τον οποίο κέρδισε με 3-0 σε μία ώρα και 42 λεπτά. Αργότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων και την «ακραία έκφραση θαυμασμού στο πρόσωπό του». 

«Υπάρχουν δύο είδη υποστήριξης που μπορείς να πάρεις (από τους φιλάθλους), το ένα είναι αυτό που στρέφεται κατά του αντιπάλου σου και το άλλο είναι η πολύ καλή μη υβριστική υποστήριξη προς το πρόσωπό σου. Μου αρέσει πραγματικά που έρχονται και με υποστηρίζουν γιατί αυτό μου δίνει κάτι θετικό. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ο αντίπαλος μπορεί να μην καταλάβαινε τι γινόταν και τα συνθήματα, αλλά από την πλευρά τους θα έπρεπε να δείχνουν περισσότερο σεβασμό. Αυτό είναι όλο. Να συνεχίζουν να κάνουν αυτό που κάνουν, αλλά με περισσότερο σεβασμό», πρόσθεσε. 

Σε ερώτηση για το συνθήματα τον αποσπούν από το παιχνίδι και τον εκπλήσσουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε: «Ναι, λίγο. Θα το χαρακτήριζα πιο πολύ σαν συμπεριφορά κερκίδας του ποδοσφαίρου, η οποία δεν ταιριάζει στο τένις. Θα πρέπει να μείνει στο ποδόσφαιρο, όχι στο τένις». 

 

«Δεν ήμουν έτοιμος να κερδίσω το Αυστραλιανό Όπεν πέρισυ»

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στο περυσινό Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε ότι δεν ήταν έτοιμος να νικήσει. «Ο Ναδάλ ήταν πολύ καλύτερος εκείνη τη μέρα και άξιζε να περάσει στον τελικό», είπε ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξή του ανέφερε ότι φέτος νιώθει περισσότερο ώριμος. 

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια