Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφθασε τα 16 σερί νταμπλ - νταμπλ ισοφαρίζοντας ρεκόρ του Μόουζες Μαλόουν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφθασε τα 16 σερί νταμπλ - νταμπλ ισοφαρίζοντας ρεκόρ του Μόουζες Μαλόουν Facebook Twitter
ΕΡΑ
1

Ένα ρεκόρ του θρυλικού Μόουζες Μαλόουν από το 1981 ισοφάρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που χθες σημείωσε το 16ο νταμπλ - νταμπλ στη σειρά. 

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή τους πορεία στο εφετινό ΝΒΑ, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν άνετα των Ντιτρόιτ Πίστονς με 104-90, φθάνοντας στις επτά διαδοχικές νίκες και βελτιώνοντας τον απολογισμό τους σε 13 νίκες και μόλις τρεις ήττες. Κορυφαίος παίκτης των Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σε 27 λεπτά συμμετοχής είχε 28 πόντους (12/22 σουτ, 1/3 τρίποντα, 3/9 βολές), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 2 λάθη.

Με αυτόν τον τρόπο, ισοφάρισε την επίδοση του Μόουζες Μαλόουν με τους Σίξερς όταν το 1981 είχε κάνει το ίδιο στα πρώτα 16 ματς της σεζόν. 

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Φαντάσου να έγραφε το όνομά του με ένα "ν" τι θα έκανε.Αμ δε, αλλά που να το καταλάβουν μερικοί...πρώτοι στα έαρ-μπολς (και έαρ-κάρανσις).Από καλάθια, ασίστ και τάπες τίποτε, μόνο κάτι κλεψίματα είδαμε μέχρι τώρα...Ηγείσαι και αναγεννάς τους Μπακς έτσι ;...