Αδαμάντιος Μαντής: «Το παιδί μου έφυγε άδικα», λέει η μητέρα του - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Αδαμάντιος Μαντής: «Το παιδί μου έφυγε άδικα», λέει η μητέρα του - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα Facebook Twitter
3

Η μητέρα του διεθνούς πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 21 ετών, μίλησε για τον γιο της και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο νεαρός αθλητής είχε βγει για βόλτα με τους φίλους του, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε, σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα καθώς ήθελε να δει κάποια βλάβη που πίστευε πως έχει το ΙΧ. Ο 21χρονος θέλησε επίσης να δει τι συμβαίνει, όταν όμως βγήκε από το αυτοκίνητο, άλλο διερχόμενο ΙΧ δεν τον πρόσεξε, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 21χρονου, η μητέρα του Κατερίνα, ο πατέρας του, πιλότος της πολεμικής αεροπορίας αλλά και ο πατριός του, ο οποίος είναι παλαίμαχος πολίστας.

Αδαμάντιος Μαντής: «Το παιδί μου έφυγε άδικα», λέει η μητέρα του - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα Facebook Twitter

Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον τραγικό θάνατο του γιου της.

«Επειδή ο κύκλος στο πόλο είναι μικρός όλοι οι αθλητές είναι παιδιά μας. Αν μια μάνα έχει φαγητό θα έρθουν κι άλλα παιδιά να φάνε μαζί με το δικό της. Έτσι έγινε και το Σάββατο. Κατά τη 01:00 τον έπαιρνα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι ώρα θα γυρίσει και δεν απαντούσε. Άρχισα να ανησυχώ. Με πήραν από το Τζάνειο και μου είπαν αν είμαι η μητέρα του Αδαμάντιου. Τους ρώτησα αν ζει το παιδί μου, όταν μου είπαν να πάω από εκεί, κατάλαβα ότι δεν είναι καλά τα πράγματα για το παιδί μου. Το παιδί μου έφυγε άδικα. Αυτό είναι το παράπονό μου. Να πω ότι είχε πιει, ότι έτρεχε, ότι οδηγούσε χωρίς ζώνη ασφαλείας; Δεν οδηγούσε καν το αυτοκίνητο. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός οδηγός. Έχω ακόμη ένα κοριτσάκι 18 χρονών. Μπήκε φέτος στο πανεπιστήμιο. Ελπίζω να έχει γίνει άγγελος. Είχε ένα ωραίο χαμόγελο το παιδί μου. Ήταν πολύ όμορφο παλληκάρι γιατί ήταν όμορφο μέσα του. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και δεν το λέω γιατί είμαι η μητέρα του. Είχε αρχές το παιδί μου. Μεγαλώσαμε τα παιδιά μας με αρχές και τα μάθαμε να αγωνίζονται στη ζωή τους. Έτσι έκανε ο Αδαμάντιος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του 21χρονου.

Αθλητισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μα σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα και μάλιστα πάνω στην γέφυρα; Με αναμμένα τα αλάρμ για μερικά μέτρα θα κατέβαιναν και θα έπιαναν δεξιά, τι σόι παρόρμηση ήταν αυτή που είχε ο οδηγός; Το πήρε στο λαιμό του το παλικάρι.
Αν το ΙΧ σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα και εκείνος βγήκε από την δεξιά πόρτα (δεν το αναφέρει κάπου, αλλά λογικά έτσι θα έγινε)...φυσικό και επόμενο είναι να σε παρασύρει αμάξι που έρχεται από το αντίθετο ρεύμα και πηγαίνει με χίλια.
Στην Ποσειδώνος ήταν, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σταμάτησαν (κυριολεκτικά αυτοκτονική επιλογή). Το άλλο αυτοκίνητο τους χτύπησε από πίσω. Με αυτά τα δεδομένα ήταν τύχη που υπήρξε μόνο ένας νεκρός.