Ηλεκτρονικό βραχιόλι «ελέγχου ύπνου» στους παίκτες της Μπενφίκα - Για να μην ξενυχτούν

Ηλεκτρονικό βραχιόλι «ελέγχου ύπνου» στους παίκτες της Μπενφίκα - Για να μην ξενυχτούν Facebook Twitter
2

Ηλεκτρονικό βραχιόλι «ελέγχου ύπνου» θα φοράνε πλέον οι παίκτες της Μπενφίκα, αφού η πορτογαλική ομάδα, αποφάσισε πως δεν θα αποσύρονται οι παίκτες στο ξενοδοχείο τις παραμονές των αγώνων.

«Οι παίκτες θα το φορούν για να γίνεται έλεγχος ύπνου, έτσι ώστε να μπορούν να κοιμηθούν στο κρεβάτι τους, το στρώμα και το μαξιλάρι τους. Υπάρχει όμως μια απαγόρευση της κυκλοφορίας τους εκτός σπιτιού», τόνισε ο προπονητής της Μπενφίκα, Μπρούνο Λάγκε.

«Το επόμενο θα παρουσιάζονται το πρωί και η μόνη εξαίρεση είναι για τους αγώνες μετά τις αναμετρήσεις με τις εθνικές ομάδες», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει: «Υπάρχουν προπονητές που επιτρέπουν στους παίκτες να πιουν ένα ποτήρι κρασί την παραμονή των αγώνων. Ίσως υπάρχει ένα φλιτζάνι, δεν υπάρχει καφές μέσα. Έπειτα φτάνει το φαγητό, ίσως πίνουν δύο ποτήρια κρασί και ένα ουίσκι, αλλά είναι βέβαια στο ξενοδοχείο με την αποστολή. Η αλήθεια είναι ότι κερδίζεις και χάνεις στο γήπεδο, όχι έξω».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Οσο κι αν πολλοί ζηλεύουν τις αμοιβές τους, δεν παύουν να αποτελούν απλά ένα πολύτιμο "προϊόν" στο οποίο έχουν επενδυθεί τεράστια ποσά από ένα ολόκληρο σύστημα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφυλάξει την αξία της επένδυσής του. Και, όσο ψηλότερη είναι η αμοιβή που λαμβάνουν, τόσο μειώνονται τα περιθώρια ελευθερίας τους