ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σκουρτόπουλος: Είμαι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό - Συγγνώμη που απογοητεύσαμε τον κόσμο

Σκουρτόπουλος: Είμαι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό - Συγγνώμη που απογοητεύσαμε τον κόσμο Facebook Twitter
2

Μια δήλωση με πολλές ερμηνείες έκανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τον αποκλεισμό της  Εθνική ομάδας από τους «8» του Μουντομπάσκετ

 Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Σκουρτόπουλος ανέλαβε την ευθύνη για την πορεία της Εθνικής, τονίζοντας: «Θα πούμε κάποια πράγματα με τα παιδιά για να ολοκληρώσουμε την συνεργασία μας» και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Τι να την κάνω την νίκη; Ένα κακό ημίχρονο στο τουρνουά με την Βραζιλία το πληρώσαμε. Επιβάρυνε την αυτοπεποίθηση της ομάδας, δεν κάναμε την επαναφορά. Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν τελειώσαμε κάθε φάση όπως έπρεπε. Δεν πήραμε σφυρίγματα που νομίζω ότι αξίζαμε, ήμασταν πίσω στις βολές. Δουλέψαμε σκληρά σε καλή ατμόσφαιρα και το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει. Είμαι υπεύθυνος, η ετυμηγορία είναι δεδομένη. Θα πούμε κάποια πράγματα με τα παιδιά για να ολοκληρώσουμε την συνεργασία μας. Λυπάμαι που απογοητεύσαμε τον κόσμο για τις προσδοκίες του», είπε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι κουβέντες του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην κάμερα της ΕΡΤ. «Νιώθω απογοήτευση. Είχαμε ευκαιρίες στους 10-12 πόντους. Νιώθω απογοήτευση. Δεν έχω να πω πολλά. Τεχνικά κομμάτια δεν μπορώ να αναλύσω τώρα. Το θέλαμε και το πιστεύαμε. Τι να σου πω τώρα; Χάσαμε την πρόκριση, τέλος. Ό,τι και να πούμε τώρα... Είμαστε απογοητευμένοι. Συγγνώμη από όλους. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Είχαμε όλοι προσδοκίες. Δεν τα καταφέραμε, απλά πράγματα. Δεν ξέρω... Ήμασταν όλοι δεμένοι, ενωμένοι. Το πιστεύαμε, το δείξαμε στο ξεκίνημα. Δεν έγινε. Ήταν υψηλή η διαφορά. Δεν ξέρω τι να σου πω.

Εννοείται πως μας στοίχισε το ματς με τη Βραζιλία. Είχαμε ευκαιρία και τώρα, είχαμε ευκαιρία. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία, με το υλικό που είχαμε. Αποτύχαμε. Δεν πήγαμε στην οκτάδα, αποτύχαμε. Δεν έχω να πω για εμένα. Αύριο πάμε σπίτι μας. Αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο, συγγνώμη».

Αθλητισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Καλώς ή κακώς είναι ο προπονητής, τι θα πεί τι φταίει?Ούτε και μάς ενδιαφέρει ποιοί και γιατί τον επέλεξαν. Σάν προπονητής έπρεπε να κάνει τη δουλειά του την οποία ΔΕΝ έκανε,είχε άριστο εμψυχο υλικό και απέτυχε παταγωδώς. Καμία δικαιολογία.