Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν είμαι ο πιο σημαντικός στην ομάδα - Όλοι είναι παικταράδες

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν είμαι ο πιο σημαντικός στην ομάδα - Όλοι είναι παικταράδες Facebook Twitter
0

«Όλοι στην ομάδα είναι παικταράδες... δεν υπάρχει ταβάνι», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την σημερινή θριαμβευτική νίκη της εθνικής μπάσκετ επί του Μαυροβουνίου στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Η εθνική ομάδα πραγματοποίησε μια ιδανική πρεμιέρα και μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την άνετη επικράτηση της Ελλάδας με 85-60, απένειμε εύσημα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο, λέγοντας: «Ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά μοιράζοντας το χρόνο».


Ο Greek Freak μίλησε γι' ακόμη μια φορά για το όνειρο που ζει παίζοντας μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, στην εθνική Ελλάδας. «Είναι όνειρο να παίζω με τον αδερφό μου στην Εθνική. Πάντα θέλαμε να παίξουμε με την Εθνική και το να συμμετέχουμε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι απίστευτο συναίσθημα. Δεν περιγράφεται. Όταν παίζεις για την Εθνική δεν παίζεις για τον εαυτό σου, αλλά εκπροσωπείς όλους τους Έλληνες. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ όλο αυτό τον κόσμο. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα νιώθεις ωραία», υπογράμμισε ο ίδιος, δείχνοντας για πολλοστή φορά την αφοσίωσή του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν είμαι ο πιο σημαντικός στην ομάδα - Όλοι είναι παικταράδες Facebook Twitter

Ερωτηθείς για το ταβάνι της ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε: «Σίγουρα δεν υπάρχει ταβάνι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Όλοι στην ομάδα είναι παικταράδες, παίζουν σε μεγάλες ομάδες και αν δώσουμε το 100% θα είμαστε καλά».

Τέλος, σχετικά με την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του είπε: «Είναι τρομερό το συναίσθημα να αποθεώνεσαι από ένα γήπεδο. Όμως εγώ προσπαθώ να συγκεντρωθώ. Δεν θέλω να ασχοληθώ με την αποθέωση. Είμαι εδώ για μια δουλειά και η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Όταν σε 20 χρόνια θα σκέφτομαι το Παγκόσμιο θα σκέφτομαι και την αποθέωση».

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM