Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε το παπούτσι «Ελλάδα» που θα φορέσει στο Μουντομπάσκετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε το παπούτσι «Ελλάδα» που θα φορέσει στο Μουντομπάσκετ Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε τα παπούτσια που θα φορέσει στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, που ονομάζεται «Greece» και είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα. 

Ο MVP του ΝΒΑ και κορυφαίος παίκτης της Εθνικής μπάσκετ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ένα βίντεο, όπου παρουσιάζει το παπούτσι «Ελλάδα», το οποίο είναι σε αποχρώσεις του μπλε και του άσπρου με μια χρυσή λεπτομέρεια στο πλάι «για το χρυσό που θέλω να κερδίσουμε», όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε το παπούτσι «Ελλάδα» που θα φορέσει στο Μουντομπάσκετ Facebook Twitter
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε το παπούτσι «Ελλάδα» που θα φορέσει στο Μουντομπάσκετ Facebook Twitter

Στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να παίζω για τη χώρα μου! Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι ευλογημένος που θα φορέσω το "Nike Zoom Freak 1 Greece" για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο της Κίνας!».

Υπενθυμίζεται πως η ελληνική ομάδα μετά την κατάκτηση του τίτλου του διεθνούς τουρνουά «Άτλας» (74-51 στον τελικό κόντρα στη Βενεζουέλα) ταξίδεψε στη Ναντζίνγκ, όπου θα δώσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρώτη αναμέτρηση της εθνικής θα είναι την Κυριακή (1/9, 15:00) κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

There’s no better feeling than playing for my country 🇬🇷! I’m honored & blessed to lace up my Zoom Freak 1 “Greece” color-way for the first time in China during the FIBA World Cup!! #StayFreaky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM