Σπάνια δήλωση για την υγεία του Σουμάχερ - Σημειώνει πρόοδο και παρακολουθεί F1

Σπάνια δήλωση για την υγεία του Σουμάχερ - Σημειώνει πρόοδο και παρακολουθεί F1 Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

O Μίκαελ Σουμάχερ σημειώνει πρόοδο στην υγεία του και εξακολουθεί να παρακολουθεί στην τηλεόραση αγώνες της F1, αναφέρει το πρώην αφεντικό του στη Φεράρι, Ζαν Τοντ.

O Τοντ παραχώρησε συνέντευξη στο Radio Monte-Carlo που αναδημοσίευσε η Daily Mail. Από τους πιο στενούς ανθρώπους του Σουμάχερ, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου διαβεβαίωσε ότι ο διάσημος πιλότος σημειώνει πρόοδο.

Πολύ λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ και την πορεία της ανάρρωσής του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Το 2016, ο Φέλιξ Νταμ, δικηγόρος της οικογένειας, είχε αποκαλύψει σε δικαστήριο ότι ο Σουμάχερ «δεν μπορεί να περπατήσει», κατά την εκδίκαση μήνυσης σε εφημερίδα που με δημοσίευμά της υποστήριζε το αντίθετο.

Ο Τόντ, δίνει τώρα ελπίδες στους θαυμαστές του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα, καθώς τονίζει ότι ο 50χρονος Γερμανός συνεχίζει να παλεύει.

Ο Γάλλος επικεφαλής της FIA, ο οποίος επισκέπτεται συχνά τον «Σούμι» στο σπίτι του στην Ελβετία, είχε αποκαλύψει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι παρακολούθησαν μαζί το γκραν πρι της Βραζιλίας για το 2018. «Είμαι πάντα προσεκτικός με τέτοιες δηλώσεις, αλλά είναι αλήθεια. Είδαμε μαζί έναν αγώνα στο σπίτι του στην Ελβετία», πρόσθεσε ο Ζαν Τοντ συμπληρώνοντας πως «ο Μίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια και έχει κάθε φροντίδα στο σπίτι του. Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να αγωνίζεται». Στη συνέντευξή του, ο Τοντ ανέφερε πως η δυσκολία του φίλου του να επικοινωνήσει, του έχει προκαλέσει θλίψη.

Σπάνια δήλωση για την υγεία του Σουμάχερ - Σημειώνει πρόοδο και παρακολουθεί F1 Facebook Twitter
O Mίκαελ Σουμάχερ με τον Ζαν Τοντ το 2010

«Και η οικογένειά του αγωνίζεται το ίδιο και φυσικά η φιλία μας δεν μπορεί να είναι όπως ήταν κάποτε, ακριβώς επειδή δεν επικοινωνούμε όπως παλιά», ανέφερε ο Τοντ. «Συνεχίζει να μάχεται». 

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM