Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Ο Βλαχόπουλος υπέστη κάταγμα στα πλευρά - «Αναπνέω με δυσκολία»

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Ο Βλαχόπουλος υπέστη κάταγμα στα πλευρά - «Αναπνέω με δυσκολία» Facebook Twitter
0

Η ατυχία φαίνεται ότι συνεχίζει και χτυπά την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Μετά την αποτυχία να προκριθεί η εθνική πόλο στην 4άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, χάνει και τις πολύτιμες υπηρεσίες του Άγγελου Βλαχόπουλου στα δύο εναπομένοντα παιχνίδια κατάταξης.

Ο διεθνής περιφερειακός της Έγκερ υπέστη κάταγμα στο δεξί πλευρό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Η άτυχη στιγμή για τον διεθνή παίκτη ήρθε στο νικηφόρο παιχνίδι με τις ΗΠΑ, όμως προτίμησε να μην πει τίποτα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αφού ερχόταν το κρίσιμο παιχνίδι με την Ιταλία. Έτσι πήρε κάποια φάρμακα για τον πόνο και έπαιξε κανονικά για να βοηθήσει την εθνική.

Μετά το παιχνίδι οι πόνοι ήταν αφόρητοι, αναγκάζοντας τον να υποβληθεί σε υπέρηχο και ακτινογραφία, που έδειξε το κάταγμα.

«Νιώθω διαλυμένος. Από τον πόνο δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, να κάνω κινήσεις, να κοιμηθώ, να γελάσω. Για 3 με 4 εβδομάδες δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να περιμένω να θρέψει και να επουλωθεί μόνο του.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια θεραπεία, είναι το σημείο τέτοιο», δήλωσε ο παίκτης απαρηγόρητος για την ατυχία του, που στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αντιμετώπιζε και θέμα τραυματισμού στον καρπό του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ