O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αντιμετωπίσει τελικά ποινική δίωξη για βιασμό

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αντιμετωπίσει τελικά ποινική δίωξη για βιασμό Facebook Twitter
0

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό από την αμερικανική δικαιοσύνη, όπως έκαναν γνωστό οι εισαγγελικές αρχές στο Λας Βέγκας. 

Πρόκειται για την υπόθεση των καταγγελιών της Κάθριν Μαγιόρκα. Η 34χρονη γυναίκα είχε κατηγορήσει τον Ρονάλντο πως τη βίασε σε ξενοδοχείο του Λας Βεγκας, το 2009. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μαγιόρκα και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχαν καταλήξει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό το 2010. Όμως το 2018 η γυναίκα επιχείρησε να ανοίξει ξανά την υπόθεση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι εισαγγελείς στο Λας Βέγκας αναφέρουν πως οι ισχυρισμοί της Μαγιόρκα «δεν μπόρεσαν να αποδειχθούν χωρίς σοβαρές αμφιβολίες».  

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αντιμετωπίσει τελικά ποινική δίωξη για βιασμό Facebook Twitter
Η Κάθριν Μαγιόρκα

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Κλαρκ λέει πως το θύμα ανέφερε μια σεξουαλική επίθεση το 2009, όμως αρνήθηκε να δηλώσει που συνέβη το περιστατικό ή ποιος ήταν ο άνδρας που της επιτέθηκε. Ως αποτέλεσμα η αστυνομία δεν μπόρεσε να διεξάγει «οποιαδήποτε ουσιαστική έρευνα». 

Τον Αύγουστο του 2018 η αστυνομία ερεύνησε ξανά την καταγγελία ύστερα από επιθυμία του θύματος. Όμως η ανακοίνωση της εισαγγελίας προσθέτει πως «ύστερα από ανασκόπηση των διαθέσιμων πληροφοριών οι καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούν να αποδειχθούν χωρίς ισχυρές αμφιβολίες. Επομένως δεν θα του ασκηθεί δίωξη». 

Η συγκεκριμένη υπόθεση έγινε γνωστή από δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel το 2018. Ο δικηγόρος της Μαγόρκα έχει πει πως η πελάτισσα του αποφάσισε να ξανανοίξει την υπόθεση από το κίνημα #MeToo. Ο Ρονάλντο δεν έχει αρνηθεί πως συναντήθηκε με την Μαγιόρκα το 2009, στο Λας Βέγκας, όμως λέει πως ότι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ