Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ23

Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ23 Facebook Twitter
0

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (Κ23) στο Γκέβλε της Σουηδίας.

Ο Έλληνας άλτης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 5.60 μέτρα, με νικητή τον Γερμανό Μπο Κάντα Λίτα Μπάερε με 5.65 μέτρα και τρίτο τον Γάλλο Τιμπό Κολέ επίσης με 5.60 μέτρα, αλλά με τον Καραλή να έχει καλύτερες προσπάθειες (πέρασε με την πρώτη τα 5.60 μέτρα).

Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για τη χώρα μας στη διοργάνωση και το 24ο συνολικά, μετά το χρυσό της Παρασκευής που κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος. Ήταν το πρώτο μετάλλιο στη διοργάνωση για την Ελλάδα. Ο Τεντόγλου είναι ο δεύτερος άλτης του μήκους, μετά τον σπουδαίο Λούη Τσάτουμα, που κατακτά χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση στο μήκος. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM