Forbes: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους 100 πιο ακριβοπληρωμένους διάσημους του κόσμου

Forbes: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους 100 πιο ακριβοπληρωμένους διάσημους του κόσμου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Στους 100 πιο ακριβοπληρωμένους διάσημους του κόσμου για το 2019 είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Ο παίκτης του NBA, που πρόσφατα αναδείχθηκε MVP της χρονιάς , βρίσκεται στην 75η θέση της λίστας του Forbes, με τις ετήσιες απολαβές του να υπολογίζονται στα 43,2 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα ο «Greek Freak» βρέθηκε μία θέση υψηλότερα από την τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και την ηθοποιό Σοφία Βεργκάρα και σχεδόν 10 θέσεις πίσω από την τραγουδίστρια Αριάννα Γκράντε.

Το Forbes αναφέρεται στα νέα συμβόλαια που υπέγραψε ο αθλητής τα οποία ενδεχομένως ανέβασαν τις απολαβές του κατά πολύ.

Τα έσοδά του εκτιμάται ότι είναι στα 24,2 εκατ. από το συμβόλαιό του με τους Μπακς και στα 19 εκατ. δολάρια από εμπορικές συμφωνίες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον Φεβρουάριο βρέθηκε ξανά στη λίστα του Forbes, στην κατηγορία των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του NBA όπου κατέλαβε την 7η θέση.

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Τι όμορφη, η ιστορία αυτού του παιδιού... Και πόσο αξίζει ίλα τα καλά οιυ του συμβαίνουν...Αυτή τη φορά τα χρήματα και η επιτυχία πήγαν ακριβώς εκεί όπου άξιζε. Να είναι καλά, κι αυτός και η οικογένειά του, να χαίρονται όλα τα καλά που τους συμβαίνουν.