Τένις: Η Σάκκαρη ηττήθηκε από την Οσάκα - Αναβλήθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά

Τένις: Η Σάκκαρη ηττήθηκε από την Οσάκα - Αναβλήθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Την ήττα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Μπέρμιγχαμ από την Ναόμι Οσάκα ενώ ο πρώτος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά αναβλήθηκε λόγω βροχής. 

Η κλήρωση του τουρνουά στο Μπέρμιγχαμ έφερε την Μαρία Σάκκαρη να είναι στην πρεμιέρα αντιμέτωπη με το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε εύκολα το πρώτο σετ από τη με 6-1. Η 23χρονη Σάκκαρη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο 2ο σετ, «έσπασε» δύο φορές το σερβίς της αντιπάλου της και το πήρε με 6-4, για να έρθει το 3ο σετ και μετά το 2-2, να ξεδιπλώσει η 21χρονη Γιαπωνέζα τις αρετές που διαθέτει για να επιβληθεί με 6-3 και μαζί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Οσάκα θα συνεχίσει στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιούλια Πουτίντσεβα.

Η βροχή ανέβαλε τον πρώτο αγώνα του Τσιτσιπά

 

Αναβλήθηκε η σημερινή αγωνιστική ημέρα του Queen's Club, λόγω έντονης βροχόπτωσης. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Τρίτης 18 Ιουνίου περιλάμβανε 10 αγώνες απλού, μεταξύ των οποίων και το ντεμπούτο του Στέφανου Τσιτσιπά, απέναντι στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ, και δύο διπλού, οι οποίοι μετατέθηκαν για αύριο, 19 Ιουνίου. Η κακοκαιρία άρχισε στις 12 το μεσημέρι, ενώ η βροχή «έπνιξε» τα courts.

Τελευταία φορά που μία αγωνιστική ημέρα είχε αναβληθεί ήταν στις 12 Ιουνίου του 2011, όταν ο Άντι Μάρεϊ έπαιζε για το τρόπαιο στον τελικό του τουρνουά, απέναντι στον Τζο-Βίλφριντ Τσονγκά.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ