Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Ποιους αντιμετωπίζουν στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Ποιους αντιμετωπίζουν στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός Facebook Twitter
0

Βατούς αντιπάλους θα έχουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, το οποίο αρχίζει αύριο στο Παρίσι. 


Ο Γερμανός Μαξιμίλιαν Μάρτερερ θα αποτελέσει το πρώτο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο 23χρονος τενίστας, νούμερο 110 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε εντυπωσιάσει το 2018 κατά την πρώτη του παρουσία στο κυρίως ταμπλό του γαλλικού όπεν, όπου έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο. Εκεί όμως σταμάτησε από τον βασιλιά του χώματος και μετέπειτα νικητή Ράφα Ναδάλ.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του σε Ρολάν Γκαρός. Η καλύτερη παρουσία του ήταν την περασμένη σεζόν όταν έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο, όπου αποκλείστηκε από τον Αυστριακό Τιμ. 

Ο Τσιτσιπάς, εφόσον νικήσει τον Μάρτερερ, στον δεύτερο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Γκάνερσμαν - Ντέλιεν, ενώ στον τρίτο γύρο ενδέχεται να βρει αντιπάλους τον Φράνσις Τιάφοου ή τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς.  

Στο γυναικείο ταμπλό η Μαρία Σάκκαρη κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα με ρίζες στη Γεωργία, Ανα Τατισβίλι.

Η 29χρονη τενίστρια που δεν έχει φτάσει ποτέ πέρα από τον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός (έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς) δεν πρέπει να δυσκολέψει την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, της οποίας όμως ο δρόμος στη συνέχεια δεν είναι βατός καθώς βρίσκεται στη δύσκολη πλευρά του ταμπλό μαζί με τη Ναόμι Οσάκα και τη Σερένα Γουίλιαμς.

Η Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο είναι πιθανό να συναντήσει την Κατερίνα Σινιάκοβα από την Τσεχία, αλλά στη συνέχεια θα βρει μπροστά της την εκπληκτική Οσάκα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ