«Ο τελευταίος αγώνας μου»: Το συγκινητικό μήνυμα της Σέριο που σταματά τη ρυθμική μετά το ατύχημα

«Ο τελευταίος αγώνας μου»: Το συγκινητικό μήνυμα της Σέριο που σταματά τη ρυθμική μετά το ατύχημα Facebook Twitter
0

Η 23χρονη Σαμάνθα Σέριο που τραυματίστηκε με σοκαριστικό τρόπο κατά τη διάρκεια του κολεγιακού πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής NCAA ανακοίνωσε στο Instagram πως σταματά οριστικά τον αθλητισμό.

Ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της, η γυμνάστρια από το πανεπιστήμιο του Όμπορν επιχείρησε μία άσκηση έχοντας κάνει λάθος υπολογισμό, με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δύο της πόδια κάτω από τα γόνατα. 

Το βίντεο από τους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα έγινε αμέσως viral, το περασμένο Σαββατοκύριακο, και όλοι μιλούσαν για έναν σοβαρότατο τραυματισμό. «Νομίζω ότι έχει τραυματιστεί», ακούγεται να λέει ένας από τους σχολιαστές της διοργάνωσης, ενώ οι γιατροί σπεύδουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στη σοκαρισμένη κοπέλα που υπέφερε από τους πόνους.

Με ανάρτηση της στο Instagram, η Σέριο επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες ότι σταματά τον αθλητισμό. Ωστόσο φαίνεται πως την περιμένει μια λαμπρή καριέρα στην αεροναυπηγική, αφού σε λίγους μήνες παίρνει το πτυχίο της και έχει ήδη δεχτεί πρόταση για δουλειά από την Boeing. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??? Passion Changes Everything ??? #MeetDay #RGDNT #WarDamnEveryday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha Cerio (@sam_cerio) στις

 

«Το βράδυ της Παρασκευής έδωσα τον τελευταίο μου αγώνα ως γυμνάστρια. Μετά από 18 χρόνια "κρεμάω"  τον εξοπλισμό μου και αφήνω πίσω μου την κιμωλία (σ.σ ταλκ). Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για τον άνθρωπο που με έκανε η γυμναστική. Μου δίδαξε τη σκληρή δουλειά, την ταπεινοφροσύνη, την ακεραιότητα και την αφοσίωση», έγραψε μεταξύ άλλων στο συγκινητικό της μήνυμα στο Instagram. 

«Μου έθεσε προκλήσεις και έβαλε "εμπόδια στον δρόμο μου" που μπορούσα να φανταστώ και δοκίμασε τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να μην τελείωσε όπως το σχεδίαζα, αλλά τίποτα δεν πάει όπως το προγραμματίζουμε.

»Ευχαριστώ την οικογένειά μου στο Όμπορν που μου έδωσε ένα σπίτι και μία ευκαιρία να συνεχίσω να ασχολούμαι με το άθλημα που θα είναι πάντα η πρώτη μου αγάπη. Με τιμά που είχα το προνόμιο να εκπροσωπήσω τα μπλε και πορτοκαλί χρώματά μας για τα τελευταία 4 χρόνια με όλη την ομάδα στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να μοιραστώ το πάθος μου μαζί σας.  Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να γίνω μέρος ενός εγχειρήματος που είναι "μεγαλύτερο" από μένα». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Friday night was my final night as a gymnast. After 18 years I am hanging up my grips and leaving the chalk behind. I couldn’t be prouder of the person that gymnastics has made me to become. It’s taught me hard work, humility, integrity, and dedication, just to name a few. It’s given me challenges and road blocks that I would have never imagined that has tested who I am as a person. It may not have ended the way I had planned, but nothing ever goes as planned. Thank you Auburn family for giving me a home and a chance to continue doing the sport that will always be my first love. I am honored to have had the privilege to represent the navy and orange AU for the past 4 years with my team by my side. Thank you for letting me share my passion with you. Thank you for letting me be a part of something bigger than myself. War Eagle Always ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha Cerio (@sam_cerio) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#MeetDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha Cerio (@sam_cerio) στις

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM