Champions League: Η UEFA θα διερευνήσει τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο

Champions League: Η UEFA θα διερευνήσει τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο Facebook Twitter
EPA
0

Μετά την ευφορία της πρόκρισης στους 8 του Champions League, έρχεται ο φόβος της τιμωρίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, η UEFA, θα ξεκινήσει έρευνα για μία χειρονομία του ποδοσφαιριστή, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Πορτογάλο να πανηγυρίζει με μία χειρονομία που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων - παρόμοια με εκείνη του Σιμεόνε στη Μαδρίτη. 

Μετά τη νίκη της Τρίτης πάντως, η αξία της μετοχής της πρωταθλήτριας Ιταλίας στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, αυξήθηκε κατά 20% και πλέον βρίσκεται στο καλύτερο σημείο από τον Οκτώβριο του 2013.

Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη και την πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League, κάνοντας τη ανατροπή, μετά την πρώτη ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Δύο κεφαλιές και ένα πέναλτι από τον 34χρονο ήταν αρκετά για να στείλουν τους Ιταλούς στην επόμενη φάση και τους Ισπανούς στην πατρίδα τους.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM