Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Χάλκινο για την Κυριακοπούλου στην 4η θέση η Στεφανίδη

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Χάλκινο για την Κυριακοπούλου στην 4η θέση η Στεφανίδη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Το πρώτο της μετάλλιο στον κλειστό στίβο πανηγυρίζει η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία με το έγκυρο άλμα της στα 4.65 κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.


Στο ίδιο ύψος έμεινε και η Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά ήταν 4η λόγω περισσότερων χαμένων προσπαθειών.

Αυτό είναι το 33ο μετάλλιο για την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού στίβου και το τέταρτο συνολικά στη διοργάνωση της Γλασκώβης.

Ο τελικός δεν ξεκίνησε καλά για την Κατερίνα Στεφανίδη η οποία πέρασε τα 4.65 με την τρίτη προσπάθεια κι έμεινε στον τελικό, ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τόσο τα 4.45 στα οποία ξεκίνησε τον αγώνα της όσο και τα 4.65.

Το 4.75 δυσκόλεψε πάλι τόσο την Στεφανίδη όσο και την Κυριακοπούλου και αμφότερες έκαναν δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Το συγκεκριμένο ύψος αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Στεφανίδη η οποία έμεινε στα 4.65 και στην τέταρτη θέση μαζί με την Αντζέλικα Μόζερ από την Ελβετία.

Εκεί σταμάτησε και η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία όμως κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Με πληροφορίες από sport24

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM