ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Γιαννακόπουλος για εσώρουχο σε πάγκο Ολυμπιακού: «Λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό»

Γιαννακόπουλος για εσώρουχο σε πάγκο Ολυμπιακού: «Λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό» Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Ύστερα από τις αρνητικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη για την κίνηση του να αφήσει ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση των ερυθρόλευκων από το χθεσινό ημιτελικό. 

 Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103.3, o μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού απάντησε για τη συγκεκριμένη κίνηση:

«Eiναι τουλάχιστον ατυχές να δίνεται αυτή η σημασία σε αυτή την λανθασμένη κίνηση. Έγιναν τραγελαφικά πράγματα με τον τρόπο που προκαλούσαν οι αθλητές του Ολυμπιακού κατά την αποχώρηση τους.

Ήταν μία λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό. Απολογούμαι στον κόσμο του μπάσκετ εκτός τον ανθρώπων του Ολυμπιακού γιατί προκάλεσαν. Ήταν σε επίπεδο χιούμορ. Αν πρέπει να απολογηθώ στον αθλητικό δικαστή, να απολογηθώ».

Γιαννακόπουλος για εσώρουχο σε πάγκο Ολυμπιακού: «Λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό» Facebook Twitter
EUROKINISSI
Αθλητισμός
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Μα τι γίνεται επιτέλους στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου ? Κυκλοφορούν με βρακιά στις τσέπες , με περίστροφα άλλοι πετάνε μηχανάκια στον αγωνιστικό χώρο κτλπ κτλπ..... Ασυδοσία , βάνδαλισμοί, ξυλοδαρμοί και άλλα πολλά ευτράπελα.Αυτό δεν είναι Αθλητισμός ούτε κάν "θέαμα".