Γιαννακόπουλος για εσώρουχο σε πάγκο Ολυμπιακού: «Λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό»

Γιαννακόπουλος για εσώρουχο σε πάγκο Ολυμπιακού: «Λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό» Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Ύστερα από τις αρνητικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη για την κίνηση του να αφήσει ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση των ερυθρόλευκων από το χθεσινό ημιτελικό. 

 Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103.3, o μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού απάντησε για τη συγκεκριμένη κίνηση:

«Eiναι τουλάχιστον ατυχές να δίνεται αυτή η σημασία σε αυτή την λανθασμένη κίνηση. Έγιναν τραγελαφικά πράγματα με τον τρόπο που προκαλούσαν οι αθλητές του Ολυμπιακού κατά την αποχώρηση τους.

Ήταν μία λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό. Απολογούμαι στον κόσμο του μπάσκετ εκτός τον ανθρώπων του Ολυμπιακού γιατί προκάλεσαν. Ήταν σε επίπεδο χιούμορ. Αν πρέπει να απολογηθώ στον αθλητικό δικαστή, να απολογηθώ».

Γιαννακόπουλος για εσώρουχο σε πάγκο Ολυμπιακού: «Λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό» Facebook Twitter
EUROKINISSI
Αθλητισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μα τι γίνεται επιτέλους στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου ? Κυκλοφορούν με βρακιά στις τσέπες , με περίστροφα άλλοι πετάνε μηχανάκια στον αγωνιστικό χώρο κτλπ κτλπ..... Ασυδοσία , βάνδαλισμοί, ξυλοδαρμοί και άλλα πολλά ευτράπελα.Αυτό δεν είναι Αθλητισμός ούτε κάν "θέαμα".