«Πρωτοπόρος της Next Generation» - O θρύλος Τζόκοβιτς αποθεώνει τον Τσιτσιπά

«Πρωτοπόρος της Next Generation» - O θρύλος Τζόκοβιτς αποθεώνει τον Τσιτσιπά Facebook Twitter
0

Ο θρύλος του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς υμνεί τον Στέφανο Τσιτσιπά και κάνει λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο.

ΟΤζόκοβιτς, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε, χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας, λόγω τραυματισμού του Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι, Νο 9 στον κόσμο, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open.

Ο Σέρβος σταρ στις δηλώσεις του μετά το ματς μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Προφανώς ο Στέφανος είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο Next Generation. Έχει παίξει εξαιρετικό τένις κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά».

«Ειδικά με τον Φέντερερ, αυτός ήταν ένας από τους πιο ποιοτικούς αγώνες που έχω δει εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Του αξίζουν συγχαρητήρια που έπαιξε τόσο ώριμα και τόσο καλά υπό πίεση», τόνισε.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έχεις απέναντί σου τον καλύτερό όλων των εποχών και ειδικά σ' αυτό το γήπεδο, όπου έχει κερδίσει πολλές φορές, οπότε του αξίζουν τα εύσημα που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Βλέποντας το πώς παίζει, δεν μου προξενεί έκπληξη που το κατάφερε, καθώς παίζει καταπληκτικά τους τελευταίους μήνες».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM