ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σε λίγες ώρες η μεγάλη μάχη του Τσιτσιπά απέναντι στον Φέντερερ

Σε λίγες ώρες η μεγάλη μάχη του Τσιτσιπά απέναντι στον Φέντερερ Facebook Twitter
0

Η ώρας της μεγάλης μάχης του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον θρύλο Ρότζερ Φέντερερ πλησιάζει.

Αύριο το πρωί (10:00 ώρα Ελλάδας), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παραταχθεί στο κορτ του Rod Laver Arena, απέναντι στον Φέντερερ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Australian Open.

Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή με τον «βασιλιά» του παγκόσμιου τένις, θα «ανοίξει» το αυριανό βραδΙνό πρόγραμμα στο κορυφαίο τουρνουά.

Οι δύο τενίστες, συναντήθηκαν μία φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Hopman Cup, όπου ο Ελβετός νίκησε δύσκολα τον Τσιτσιπά με 7-6 (6), 7-6 (4).

Ο διάσημος Ελβετός πρωταθλητής μίλησε για την αξία του Έλληνας αθλητή και είπε πως ο αγώνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον.


«Είμαι χαρούμενος που τον αντιμετώπισα στο Hopman Cup. Πιστεύω πως έπαιξε πολύ καλά εκεί. Και εγώ το ίδιο. Ήταν ένας αγώνας υψηλής ποιότητας. Βέβαια αυτό στη Μελβούρνη θα είναι προφανώς διαφορετικό παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για τον Στέφανο. Παίζει τόσο καλά και ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Πιστεύω θα είναι ωραίος αγώνας. Μου αρέσει ο τρόπος του παιχνιδιού του και επίσης ανεβαίνει συχνά στο φιλέ. Όπως και εγώ. Πιστεύω πως θα δούμε ένα πολύ αθλητικό και επιθετικό παιχνίδι.»

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ