Νεκρός βρέθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας της Κηφισιάς Ζερμέιν Μάρσαλ

Νεκρός βρέθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας της Κηφισιάς Ζερμέιν Μάρσαλ Facebook Twitter
0

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στη Γαλλία ο 28χρονος μπασκετμπολίστας της Ναντ, Ζερμέιν Μάρσαλ.


Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε η ομάδα μέσω Τwitter.

Η Ναντ ανακοίνωσε τον θάνατο του Αμερικανού άσου και γνωστοποίησε την αναβολή της αναμέτρησης με την ADA Blois για την δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος μεταξύ άλλων αγωνίστηκε και με την ομάδα της Κηφισιάς (ΑΕΝΚ).

Ο Μάρσαλ είχε περάσει από την ομάδα της ΑΕΝΚ όταν αυτή πρωταγωνιστούσε στην Basket League και είχε μείνει στην ιστορία για το αυτοκαλάθι που είχε πετύχει σε αγώνα κόντρα στον Άρη.

 

Ο Μάρσαλ αγωνίστηκε στην Α1 τη σεζόν 2015/16 με τη φανέλα της ομάδας των βορίων προαστίων, με την οποία μέτρησε 8 παιχνίδια.

Στη συνέχεια, έπαιξε σε Ολλανδία, Κύπρο, Φινλανδία, ενώ ο τελευταίος του σταθμός, φέτος, έμελλε να ήταν η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και η Ναντ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM