WOGG: Κορυφαίοι αθλητές της Γυμναστικής αντιμέτωποι με τον «τέλειο ψηφιακό τους εαυτό»

WOGG: Κορυφαίοι αθλητές της Γυμναστικής αντιμέτωποι με τον «τέλειο ψηφιακό τους εαυτό» Facebook Twitter
0

Το γκαλά γυμναστικής διεθνούς εμβέλειας WOGG: World Outdoor Gymnastics Gala έρχεται στην Αθήνα.

Υπάρχει λόγος που η Αθήνα θεωρείται από πολλούς το «Νέο Βερολίνο». Πάσης φύσεως πολιτιστικά δρώμενα βρίσκουν τους αποδέκτες τους σε μια πόλη που διψάει για καινοτομία και δημιουργικότητα.

Σε λίγους μήνες η ελληνική πρωτεύουσα θα βρεθεί για μια ακόμα φορά μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση αφού στις 07 Ιουλίου θα φιλοξενήσει μια φαντασμαγορική διοργάνωσης παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο λόγος για το WOGG: World Outdoor Gymnastics Gala, ένα γκαλά γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Stoiximan, η οποία αγκάλιασε εξ' αρχής το εγχείρημα εντάσσοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια στο διευρυμένο χορηγικό της πρόγραμμα. Πρόκειται για έναν θεσμό που αφορά όλους του Έλληνες σε όλο τον κόσμο αφού με το WOGG, η Ελλάδα έρχεται στο προσκήνιο των αθλητικών διοργανώσεων διεθνώς με τον πιο πρωτοπόρο τρόπο! 

Είκοσι Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής, της ρυθμικής γυμναστικής και του τραμπολίνο εκπροσωπώντας 20 χώρες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στο αρχαιότερο στάδιο του κόσμου, στο ιστορικό στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Καλλιμάρμαρο.

WOGG: Κορυφαίοι αθλητές της Γυμναστικής αντιμέτωποι με τον «τέλειο ψηφιακό τους εαυτό» Facebook Twitter

Δεν πρόκειται όμως για άλλη μια αθλητική διοργάνωση με κορυφαίους αθλητές που κονταροχτυπιούνται με απώτερο σκοπό να κερδίσουν ένα μετάλλιο. Η πρόκληση για αυτούς θα είναι η αναμέτρηση με τον τέλειο ψηφιακό εαυτό τους, τον WOGGATAR! O WOGGATAR αποτελεί την εικονοποίηση της αυστηρής και συγχρόνως ευγενικής εσωτερικής φωνής του κάθε αθλητή η οποία λειτουργεί ως κίνητρο προς την τελειότητά του και ενίοτε προσφέρει και την πιο σημαντική επιβράβευση.

Είναι η εσωτερική φωνή που έχουμε όλοι μέσα μας και που καθημερινά μας προτρέπει να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε όλο και περισσότερο. Εν προκειμένω, πρόκειται για το avatar των αθλητών που θα εκτελέσει το ίδιο πρόγραμμα με αυτούς στην άρτια εκδοχή του δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στους θεατές να καταλάβουν και να αξιολογήσουν την εκτέλεση του εκάστοτε προγράμματος.

Παράλληλα, οι θεατές δεν μένουν αμέτοχοι... Μέσω των κινητών τους θα κρίνουν την εκτέλεση του προγράμματος κάθε αθλητή και θα ψηφίσουν το αρτιότερο πρόγραμμα καθορίζοντας με αυτό τον τρόπο την κατανομή των επάθλων τα οποία σημειωτέον είναι και τα υψηλότερα στην Ιστορία της Γυμναστικής!

Ο Γενικός Γραμματέας του WOGG, κ. Γιάννης Πάνου, τονίζει πως «Η διοργάνωση έχει ως στόχο την ενίσχυση της Ελληνικής Γυμναστικής και πάνω από όλα την ενίσχυση των Ελλήνων αθλητών στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του "Τόκιο 2020". Ως εκ τούτου, μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, μια δεξίωση φιλαθλητικού χαρακτήρα για 1000 VIPs με τιμή πρόσκλησης 100 ευρώ. Τα έσοδα αυτής της δεξίωσης θα διατεθούν στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την στήριξη των Εθνικών μας Ομάδων. Επίσης θέλουμε να αποδείξουμε στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα ότι η Ελλάδα μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Η εικόνα των αθλητών μέσα στο Καλλιμάρμαρο θα "ταξιδέψει" σε όλον τον κόσμο και θα διαφημίσει τη χώρα μας με καινοτόμο τρόπο».

WOGG: Κορυφαίοι αθλητές της Γυμναστικής αντιμέτωποι με τον «τέλειο ψηφιακό τους εαυτό» Facebook Twitter

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, σημειώνει πως «πρόκειται για μία εξαιρετική ιδέα. Από μικρός ονειρευόμουν να γίνει δημοφιλές στη χώρα το αγαπημένο μου άθλημα και έχουμε καταφέρει να το κάνουμε. Ένας διεθνής αγώνας στην Ελλάδα θα βοηθήσει περισσότερο σε αυτό. Η γυμναστική στην ύπαιθρο είναι κάτι διαφορετικό. Δεν το έχω ξαναζήσει. Στη γυμναστική αγωνίζεσαι με αντίπαλο τον εαυτό σου και προσπαθείς να είσαι καλύτερος από τον τέλειο σου εαυτό. Αυτό θα γίνει και στις 7 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο. Θα βρεθώ και εγώ εκεί και θέλω όλοι να αγκαλιάσουμε αυτό το γεγονός».

Πέρα από τον Λευτέρη Πετρούνια, που ανήκει στην οικογένεια της Stoiximan, κι άλλα σπουδαία ονόματα της Ελληνικής Γυμναστικής όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Βλάσης Μάρας και οι σπουδαίες Ελληνίδες αθλήτριες που μετρούν πολλαπλές διεθνείς διακρίσεις, Βασιλική Μιλλούση και Βαρβάρα Φίλιου, θα συναντηθούν με ονόματα-θρύλους της Παγκόσμιας Γυμναστικής, όπως ο Γερμανός Fabian Hambuechen και η Ρουμάνα Catalina Ponor, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να αφήσει ιστορία! Το WOGG θα παρουσιάσει ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης με συμπαρουσιαστή τον παγκόσμιο πρωταθλητή του παρκούρ Δημήτρη Κυρσανίδη.

Μάθε ακόμα περισσότερα για το WOGG και κλείσε τώρα τη θέση σου

WOGG: Κορυφαίοι αθλητές της Γυμναστικής αντιμέτωποι με τον «τέλειο ψηφιακό τους εαυτό» Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM