Ένταση μεταξύ Αντετοκούνμπο και Καντέρ- Αποβλήθηκε ο Τούρκος μπασκετμπολίστας

Ένταση μεταξύ Αντετοκούνμπο και Καντέρ- Αποβλήθηκε ο Τούρκος μπασκετμπολίστας Facebook Twitter
1

Μια πολύ έντονη διαφωνία είχαν στον αγώνα μεταξύ Μιλγουόκι Μπακς και Νικς είχαν χθες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ένες Καντέρ και το αποτέλεσμα ήταν η αποβολή του δεύτερου. 

Ο «Greek Freak» ήταν -και πάλι- ο πρωταγωνιστής των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς οδήγησε τα «ελάφια» σε μία άνετη νίκη επί των Νικς της Νέας Υόρκης με 112-96.

Ο Αντετοκούνμπο τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ εξαιρετικός για τους Μπακς ήταν και ο Μίντελντον με 25 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Κόρνερ με 23 πόντους.

Ωστόσο συζητήσεις έχει πυροδοτήσει μια στιγμή έντασης ανάμεσα στον Αντετοκούνμπο και τον Ενές Καντέρ, όταν ο Τούρκος επιχείρησε να τον «κόψει», ο Giannis ζήτησε φάουλ και επήλθε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο παίκτες, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Καντέρ.

Ένταση μεταξύ Αντετοκούνμπο και Καντέρ- Αποβλήθηκε ο Τούρκος μπασκετμπολίστας Facebook Twitter

Ειδικότερα, ο Καντέρ άρχισε να λέει διάφορα πράγματα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δεν δίστασε να απαντάει και τον Τούρκο σέντερ να κολλάει στη συνέχεια το πρόσωπό του σε εκείνο του σταρ των Μπακς.

Στη μέση μπήκαν οι συμπαίκτες τους και τελικά και οι διαιτητές, με τους τελευταίους να αποφασίζουν να αποβάλλουν τον Καντέρ.

Δείτε τα βίντεο:

 

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM