«Τέλος» ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

«Τέλος» ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό Facebook Twitter
0

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά την ήττα με «κάτω τα χέρια» από την Ρεάλ στη Μαδρίτη και το αρνητικό ρεκόρ που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός στην Euroleague (6-7), το οποίο τον έθεσε εκτός οκτάδας και πλέι οφ.


Ο Καταλανός αποχαιρετά το «τριφύλλι» μετά από 2.5 χρόνια θητείας στην ομάδα, η οποία πλέον περνά έως το τέλος της σεζόν στον Γιώργο Βόβορα. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας αντεπίθεσης του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (21/12), μαζί με τους συνεργάτες του και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Μιλώντας από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, αποκάλυψε: «Καταρχήν μας ζητήθηκε από την διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν "τελικό". Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Νικ Καλάθης, δήλωσε: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και συγκέντρωση στα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε έναν σκοπό στα παιχνίδι μας και πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είναι πάντα καλό να έχεις back to back παιχνίδια.

Δεν έχεις να σκεφτείς πολλά αλλά πρέπει να διορθώσουμε όλα όσα κάναμε λάθος και να επανέλθουμε για τη νίκη. Είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο δύσκολη, με το ρεκόρ και τις εμφανίσεις μας. Είναι δουλειά μας να ξεπεράσουμε αυτά τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Ελπίζω να επανέλθουμε και να εμφανιστούμε, παίζοντας καλά».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM