Στον αέρα η Super League μετά την επίθεση στον Τζήλο - Απέχουν οι διαιτητές

Στον αέρα η Super League μετά την επίθεση στον Τζήλο - Απέχουν οι διαιτητές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Να απέχουν από το πρόγραμμα της Super League «μέχρι νεωτέρας» αποφάσισαν οι διαιτητές, μετά την χθεσινή επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του, στη Λάρισα, ο διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος.

Διαιτητές που σφυρίζουν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ και εμφανίστηκαν αμετακίνητοι στην απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή, διαμαρτυρόμενοι για την επίθεση στον συνάδελφό τους.

«Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.

«Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας. Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν».

Η κατάθεση και η νοσηλεία

Στην κατάθεσή του, ο διαιτητής έκανε λόγο για τρεις «θηριώδεις» άνδρες. «Ένας κρατούσε και δύο με χτυπούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήλος, που δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στα κάτω άκρα. Κατά τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, ο ξυλοδαρμός του πελάτη του από αγνώστους συνδέεται με το ποδόσφαιρο. 

Ο κ. Τζήλος πήρε, σήμερα το πρωί, εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευόταν.

 
Ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος σημείωσε ότι ο ασθενής παρέμεινε για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής επείγουσας ιατρικής, έγινε συρραφή και περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και τα κάτω άκρα. 

Αύριο θα εξεταστεί εκ νέου από τους γιατρούς. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM