Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Γκολομέεβ

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Γκολομέεβ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε, ο Κριστιάν Γκολομέεβ στους ημιτελικούς των 50μ. πεταλούδα, κατά την 4η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης στην Κίνα.

Παρά την εντυπωσιακή επίδοσή του ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση. 

Ο Γκολομέεβ σημείωσε επίδοση 23.24 καταρρίπτοντας το 23.36 που κρατούσε ο Ανδρέας Βαζαίος από τις 3 Δεκεμβρίου 2015, στο Ευρωπαϊκό της Νετάνια.

O χρόνος αυτός όμως τον έφερε στην 24η θέση της κατάταξης, 16 εκατοστά του δευτερολέπτου «μακριά» από τη 16άδα των ημιτελικών.


Ο Γκολομέεβ θα ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/12), όταν θα αγωνιστεί στη 10η προκριματική σειρά των 100μ. ελεύθερο, αγώνισμα στο οποίο έχει την 21η επίδοση με 47.30.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Άννα Ντουντουνάκη θα μετάσχει στην 3η προκριματική σειρά των 100μ. πεταλούδα με ελπίδες πρόκρισης στους ημιτελικούς, αφού έχει τη 15η επίδοση με 57.77. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM