Ο Μπολτ σκέφτεται να εγκαταλείψει το όνειρο για καριέρα στο ποδόσφαιρο

Ο Μπολτ σκέφτεται να εγκαταλείψει το όνειρο για καριέρα στο ποδόσφαιρο Facebook Twitter
EPA
0

Ο Γιουσέιν Μπολτ σκέφτεται να εγκαταλείψει το όνειρο για επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Ο διάσημος αθλητής, που δεν κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο με τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, αποκάλυψε ότι έχει αρκετές προτάσεις, αλλά εξετάζει πλέον και το ενδεχόμενο να σταματήσει την προσπάθεια να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλότερο επίπεδο.

«Δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε με τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, έτσι αυτή η υπόθεση αποκλείστηκε» είπε.

«Έχω πολλές προτάσεις από άλλους συλλόγους και τώρα θα δω τι μπορώ να κάνω. Πρέπει να ληφθεί μία απόφαση πριν από το τέλος του Νοεμβρίου: Αν δηλαδή πάω σε άλλο σύλλογο ή παραιτηθώ από αυτή την προσπάθεια» πρόσθεσε.

Ο Τζαμαϊκανός αθλητής είναι κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα αγωνίσματα των 100 μέτρων, των 200 μέτρων και στο 4 x 100 μέτρων. Στα 200 μέτρα κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008, έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε τα εκατό μέτρα σε χρόνο 9,63 δευτερολέπτων

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ