ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Έλεγχος στατικότητας στο ΟΑΚΑ ύστερα από ταλάντωση σε αγώνα - Τι λέει το υφυπουργείο Αθλητισμού ( ΒΙΝΤΕΟ)

Έλεγχος στατικότητας στο ΟΑΚΑ ύστερα από ταλάντωση σε αγώνα - Τι λέει το υφυπουργείο Αθλητισμού ( ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνέχεια στο ζήτημα που προέκυψε για το κατά πόσο το άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ είναι ασφαλές, ύστερα από τις έντονες ταλαντώσεις που παρατηρήθηκαν στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου την περασμένη εβδομάδα. 

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έδωσε εντολή στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες και να απαντήσει αρμοδίως.

Την ταλάντωση είχε παρατηρήσει στέλεχος της UEFA στην εξέδρα των οπαδών της Μπάγερν στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Champions League και ενημέρωσε την ΕΠΟ.

Μάλιστα από τον συγκεκριμένο αγώνα κυκλοφόρησε και βίντεο στα social media, στο οποίο η ταλάντωση φαίνεται ξεκάθαρα. 

Στη συνέχεια η διοίκηση του ΟΑΚΑ έστειλε αίτημα στη ΓΓΑ για έλεγχο της στατικότητας του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού λένε πως ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα επικοινωνήσει και με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Το ΟΑΚΑ, πάντως, έχει άδεια σε ισχύ. Η γνωμοδοτική επιτροπή χορήγησε άδειας λειτουργίας Ολυμπιακής Εγκατάστασης στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά το 2005 και το 2012 έγινε αποδοχή της γνωμοδότησης. Έκτοτε, το ΟΑΚΑ παίρνει άδεια με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις. 

Με πληροφορίε από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ