Προκλητικό πανό για τον θάνατο του Κατσίφα σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αλβανία

Προκλητικό πανό για τον θάνατο του Κατσίφα σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αλβανία Facebook Twitter
Πηγή φωτό: epiruspost
2

Ένα προκλητικό πανό με αφορμή το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα «σήκωσαν» στο γήπεδο οπαδοί της Παρτιζάν Τιράνων.

Συγκεκριμένα, σε ποδοσφαιρικό αγώνα με την Σκεντέρμπεου Κορυτσάς, ορισμένοι οπαδοί της Παρτιζάν ύψωσαν ένα πανό στην εξέδρα που έγραφε «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος». 

Σύμφωνα με το epiruspost, ο πρόεδρος στην Παρτιζάν, είναι ο βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων και άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά όλη την προπαγάνδα ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού.

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
1. Ο διαιτητής διέκοψε άμεσα τον αγώνα για να κατεβεί το πανό2. Σύσσωμος ο αλβανικός τύπος το καταδίκασε3. Η αθλητική ομοσπονδία αφού καταδίκασε με την σειρά της το πανό, δήλωσε πως θα λάβει αυστηρότερα μέτρα για να περιορίσει στο ελάχιστο κάθε έκφραση μισαλλοδοξίας και ρατσισμούΑλήθεια τα πανό της γαλάζιας στρατιάς έγιναν θέμα ή δεν πουλάνε τόσο όσο οι δράκοι του εξωτερικού;