Ο Ομπάμα αποθεώνει τον Αντετοκούνμπο: «Ένας από τους λόγους να επισκεφτείς το Μιλγουόκι»

Ο Ομπάμα αποθεώνει τον Αντετοκούνμπο: «Ένας από τους λόγους να επισκεφτείς το Μιλγουόκι» Facebook Twitter
0

Έναν από τους λόγους για να επισκεφθεί κάποιος το Μιλγουόκι χαρακτήρισε ο Μπαράκ Ομπάμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σε ομιλία του πριν τον χθεσινό αγώνα τον Μπακς στην Μινεσότα, αναφέρθηκε στους λόγους για να πάει κάποιος στο Μιλγουόκι, ανάμεσά τους κατά τη γνώμη του και για να δει τον «Greek Freak» να παίζει μπάλα.

«Υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για να έρθεις στο Μιλγουόκι. Έχετε τους Μιλγουόκι Μπρούερς που έχουν καλή σεζόν και είναι καλύτεροι από τους δικούς μου Σοξ. Έχετε και τους Μπακς, με ρεκόρ 4-0, με τον Γιάννη να παίζει μπάλα», ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα. 

Οι Μπακς πέτυχαν χθες την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες από την αρχή της διοργάνωσης, με «θύμα» αυτήν την φορά τους Τίμπεργουλβς και μάλιστα μέσα στην Μινεσότα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κορυφαίος για την ομάδα του, που επικράτησε εντυπωσιακά με 125-95, καθώς σε 23 λεπτά συμμετοχής σημείωσε ακόμη ένα double-double με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ κι έξι ασίστ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ