ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από το US Open

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από το US Open Facebook Twitter
0

Στον δεύτερο γύρο του US Open αποκλείστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Κόντρα στον Ρώσο τενίστα και νούμερο 36 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεβ, ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με 3-1 σετ (6-4, 6-3, 4-6), σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι για τον ίδιο.

Ο 20χρονος άσος πραγματοποίησε πολλά αβίαστα λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος του.

Στο πρώτο σετ ο Ρώσος τενίστας επικράτησε με 6-4 αφού «έσπασε» το σερβίς του Τσιτσιπά στο τελευταίο γκέιμ. 

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς έχασε από πολύ νωρίς το σερβίς του (2-1) και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλό του να κερδίσει εύκολα το σετ (6-3) και να προηγηθεί με 2-0.

Το ίδιο συνέβη και στο τρίτο σετ, όταν ο Μεντβέντεβ έκανε «μπρέικ» στο σερβίς του Τσιτσιπά και προηγήθηκε με διαφορά δύο γκέιμ (4-2).

Το πάθος και η θέληση του Τσιτσιπά όμως φάνηκε στους αμέσως επόμενους πόντους και έτσι κατάφερε να πάρει πίσω το «μπρέικ» και να ισοφαρίσει σε 4-4. Στην συνέχεια, με καθαρό μυαλό κατάφερε να «σπάσει» ξανά το σερβίς του Ρώσου και να προστατέψει το δικό του μειώνοντας σε 2-1.

Το τέταρτο σετ ξεκίνησε με τον Μεντβέντεβ να προηγείται με 1-0. Ύστερα, στα αμέσως επόμενα γκέιμ, σημειώθηκαν τρία συνεχόμενα «μπρέικ» και έτσι ο Ρώσος προηγήθηκε με 4-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να αντιδράσει και γνώρισε την ήττα. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ