«Λυπημένος» για τον Οζίλ, δηλώνει ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

«Λυπημένος» για τον Οζίλ, δηλώνει ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Facebook Twitter
0

Σε δημόσια παραδοχή της ευθύνης του, ο πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (DFB), Ρέινχαρτ Γκρίντελ, δήλωσε «πολύ λυπημένος» που δεν έδωσε στον Μεσούτ Οζίλ περισσότερη υποστήριξη κατά των ρατσιστικών επιθέσεων που δέχθηκε. 

Ο Οζίλ, που είναι τουρκικής καταγωγής, είχε δεχτεί πολλές επιθέσεις ρατσιστικού χαρακτήρα ύστερα από φωτογράφηση του μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο Γκρίντελ, σε μια συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild αρνήθηκε ότι προσπάθησε να κάνει τον Οζίλ εξιλαστήριο θύμα για την απογοητευτική εμφάνιση της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

«Μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις θα έπρεπε να είχα εκφράσει με πιο σαφή τρόπο τη στήριξή μου στον Οζίλ, που υπέστη κάτι εντελώς απαράδεκτο. Λυπάμαι που αισθάνθηκε πως η ομοσπονδία τον εγκατέλειψε», δήλωσε ο Γρίντελ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM