«Χρυσός» ο Πετρούνιας στην Γλασκόβη

«Χρυσός» ο Πετρούνιας στην Γλασκόβη Facebook Twitter
3

Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για τέταρτη φορά στην καριέρα του αναδείχθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην Γλασκόβη. 

Παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν άψογος στην προσπάθεια του και συγκέντρωσε  15.466 βαθμούς και έτσι αναδείχθηκε με άνεση πρώτος. Στη δεύτερη θέση ήρθε ο Τούρκος Ιμπραίμ Τσολάκ με 15.100 βαθμούς. 

Με τη νίκη του αυτή ο Πετρούνιας  ισοφαρίζει  το ρεκόρ του Ιταλού Γιούρι Κέκι, θριαμβευτή στους κρίκους σε τέσσερα διαδοχικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (1990, 1992, 1994, 1996), ενώ παράλληλα μπαίνει στο «κλαμπ» με τους επτά κορυφαίους σπεσιαλίστες στην 63χρονη ιστορία του θεσμού.

Ο Πετρούνιας επίσης ήταν χρυσός ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 ,αλλά και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2015 και το 2017, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των τελευταίων ετών.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM