Σεισμός

O Τζόκοβιτς είναι εδώ - Νίκησε τον Άντερσον και κατέκτησε για 4η φορά το Γουίμπλεντον

O Τζόκοβιτς είναι εδώ - Νίκησε τον Άντερσον και κατέκτησε για 4η φορά το Γουίμπλεντον Facebook Twitter
0

Το πρώτο του Grand Slam μετά από δύο χρόνια πανηγυρίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς κερδίζοντας τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον στον τελικό του Γουίμπλεντον με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6).

Ο Σέρβος ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του, κυριάρχησε στο σερβίς και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του 4ου τίτλου του στο φημισμένο βρετανικό τουρνουά και συνολικά 13ου Grand Slam της καριέρας του.

Με τη νίκη του αυτή, το πρώην νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης έβαλε τέλος σε ένα παρατεταμένο σερί ντεφορμαρίσματος που κράτησε περισσότερο από δύο χρόνια.

Πλέον, ο Τζόκοβιτς απέχει ένα Grand Slam από την 3η θέση της λίστας με τους τενίστες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια [Ρότζερ Φέντερερ (20), Ράφα Ναδάλ (17), Πιτ Σάμπρας (14)].

Mέσα στην εβδομάδα, επίσης, θα επιστρέψει στη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ