«Η πιο οδυνηρή στιγμή της καριέρας μου»: Ράκος ο Νεϊμάρ μετά αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο

«Η πιο οδυνηρή στιγμή της καριέρας μου»: Ράκος ο Νεϊμάρ μετά αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Facebook Twitter
3

Συγγνώμη από τους οπαδούς της Βραζιλίας για τον αποκλεισμό της ομάδας από το Βέλγιο στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας ζήτησε ο Νεϊμάρ, χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως «την πιο οδυνηρή στιγμή της καριέρας του».

Λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την ήττα της εθνικής Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ υποστήριξε ότι του είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε στην Ρωσία με την υψηλή προοπτική να εξελιχθεί στο «αστέρι» του τουρνουά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έφτασε στα επιθυμητά στάνταρ και αποχώρησε τονίζοντας ότι η ήττα από το Βέλγιο ήταν η χειρότερη στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Μπορώ να πω ότι βιώνω την πιο οδυνηρή περίοδο της καριέρας μου, ο πόνος είναι τεράστιος καθώς γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε πολύ μακριά, να γράψουμε ιστορία... δεν ήρθε, όμως, η δική μας ώρα» αναφέρει στο Instagram ο Νεϊμάρ.

«Είναι δύσκολο να βρω τη δύναμη που θέλω για να επιστρέψω να παίξω ποδόσφαιρο και πάλι, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Θεός θα μου δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσω αυτό που ακολουθεί», πρόσθεσε και κατέληξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας, είμαι περήφανος για όλους, διέκοψαν (οι Βέλγοι) το όνειρό μας, αλλά δεν το έβγαλαν από το μυαλό μας, ούτε από την καρδιά μας.»

Ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Κυριακή (8/7) και θα ξεκινήσει διακοπές πριν πάει στο Παρίσι για να ενσωματωθεί στην ομάδα του ενόψει της νέας περιόδου.

Posso dizer que é o momento mais triste da minha carreira, a dor é muito grande porque sabíamos que poderíamos chegar, sabíamos que tínhamos condições de irmos mais além, de fazer história .. mas não foi dessa vez. Difícil encontrar forças pra querer voltar a jogar futebol, mas tenho certeza que Deus me dará força suficiente pra enfrentar qualquer coisa, por isso nunca deixarei de te agradecer Deus, até mesmo na derrota... porque eu sei que o teu caminho é muito melhor do que o meu ??❤️ Muito feliz em fazer parte desse time, estou orgulhoso de todos, interromperam nosso sonho mas não tiraram da nossa cabeça e nem dos nossos corações ??❤️ . . . ? @nogueirafoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr) στις

Αθλητισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ