Η Αγγλία ξανά στους ημιτελικούς του Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια

Η Αγγλία ξανά στους ημιτελικούς του Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια Facebook Twitter
0

Η Αγγλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2018, για πρώτη φορά μετά το 1990 στην Ιταλία, αφού στα προημιτελικά επικράτησε 2-0 της Σουηδίας.

Τα «Τρία Λιοντάρια» προκρίθηκαν δίκαια σε βάρος των Σκανδιναβών, αφού έπαιξαν πολύ καλύτερα και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού, Ρωσία-Κροατία, στις 11 Ιουλίου στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας. Σκόρερ των Άγγλων ήταν ο Μαγκουάιρ στο 30' και ο Ντέλε Άλι στο 59'  με ισάριθμες κεφαλιές.

Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι ήδη γνωστό, αφού θα αποτελείται από τις Γαλλία και Βέλγιο, κάτι που σημαίνει ότι ο τίτλος θα μείνει σε ευρωπαϊκά χέρια για τέταρτη διαδοχική διοργάνωση.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM