Ο μικρός Μπεν που ζήτησε το τρόπαιο του Μουντιάλ από την Αγγλία

Ο μικρός Μπεν που ζήτησε το τρόπαιο του Μουντιάλ από την Αγγλία Facebook Twitter
0

Τις καρδιές των Βρετανών φιλάθλων και όχι μόνο, έχει κατακτήσει ο μικρός Μπεν που είναι ένας από τους θαυμαστές του παίκτη Χάρι Κέιν.

Ο Μπεν υποβάλλεται εδώ και έξι εβδομάδες σε χημειοθεραπεία για όγκο στον εγκέφαλο και ο γιατρός του, Λίαμ Χέρμπερτ, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter, την επιθυμία του μικρού να κατακτήσει η Αγγλία το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα έγραψε πως «εμείς του κάναμε το χατίρι και του το φέραμε», εννοώντας ένα αντίγραφο του τροπαίου, το οποίο ο Μπεν παρέλαβε με μεγάλη χαρά και φωτογραφήθηκε μαζί του. Και στη συνέχεια, με ένα βίντεο που ανάρτησε και που έχει γίνει ήδη viral, ρώτησε τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, αν μπορεί και αυτός να κάνει το ίδιο.

«Ο Μπεν μόλις ολοκλήρωσε την χημειοθεραπεία. Πριν την θεραπεία δεν μπορούσε να μιλήσει και να περπατήσει, ωστόσο ζήτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και εμείς του το φέραμε. Αγγλία και Χάρι Κέιν, μπορείτε κι εσείς να κάνετε το ίδιο;», ήταν το σχόλιο του γιατρού στο βιντεάκι.

Ο Χάρι Κέιν το είδε και αμέσως απάντησε:

«Γεια σου Μπεν, είδα το βίντεό σου και αποτελείς μια έμπνευση. Συνέχισε να μάχεσαι και θα κάνουμε τα πάντα το Σάββατο για να κρατήσουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σου». Μια απάντηση που προκάλεσε το γεμάτο χαρά σχόλιο του γιατρού! «Ναι, τα καταφέραμε! Ευχαριστούμε twitter»!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM