Με αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Euroleague απειλεί ξανά ο Γιαννακόπουλος

Με αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Euroleague απειλεί ξανά ο Γιαννακόπουλος Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε νέες απειλές μέσω Instagram, ανακοινώνοντας εμμέσως πλην σαφώς πως ο Παναθηναϊκός θα πάει στην FIBA και πως αποχωρεί από την EuroLeague.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αναρτήσεις του στο Instagram απείλησε εκ νέου με αποχώρηση από τη Euroleague. 

Στη Βαρκελώνη, κατά το έκτακτο συμβούλιο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος παρέστησαν εκθέτοντας τις θέσεις και τις προτάσεις των «πράσινων», οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από το συμβούλιο των μετόχων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος έκαναν πρόταση μομφής κατά του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, θέτοντας θέμα ψηφοφορίας για αλλαγή του το καλοκαίρι.

Αν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε στο Instagram πως «ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί όπου το μπάσκετ θα έπρεπε να βρίσκεται πάντα... οριστικό!», δηλαδή στη FIBA, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

Ουσιαστικά, ο Τζόρντι Μπερτομέου αρνήθηκε να τεθούν προς ψηφοφορία τα αιτήματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς και για το θέμα της δικής του παρουσίας στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague. Η πλειονότητα των εκπροσώπων των ομάδων πήρε τη θέση του Μπερτομέου, ως προς την ανάγκη για συμμόρφωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους κανόνες της Euroleague.


Οι εξελίξεις αυτές δείχνουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να καταβάλει το ποσό που απαιτείται για να «σπάσει» το εγγυημένο συμβόλαιο με τη Euroleague, το οποίο ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και gazzetta.gr

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM