Η οικογένεια του Σουμάχερ ευχαριστεί για τη στήριξη στην περιπέτεια του Μίκαελ - Ανακοίνωση μετά από πολύ καιρό

Η οικογένεια του Σουμάχερ ευχαριστεί για τη στήριξη στην περιπέτεια του Μίκαελ - Ανακοίνωση μετά από πολύ καιρό Facebook Twitter
EPA/DIEGO AZUBEL
0

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τη στήριξή τους, καθώς ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 παραμένει υπό ιατρική επίβλεψη για πάνω από τέσσερα χρόνια.

Ο 49χρονος Σουμάχερ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στις Άλπεις το Δεκέμβριο του 2013 και από τότε δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας Σαμπίν Κεμ είπε ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά τη στήριξη των θαυμαστών του θρύλου της F1 και ζητά να σεβαστούν την επιθυμία της, η κατάσταση της υγείας του να παραμείνει ένα ιδιωτικό θέμα.

«Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά την συμπάθεια των οπαδών. Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν και καταλαβαίνουν (την κατάσταση της υγείας του) ότι δεν πρέπει να μοιράζεται όλο αυτό δημόσια» αναφέρει χαρακτηριστικά η Σαμπίν Κεμ.

Η οικογένεια του Σουμάχερ έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά το ατύχημα του πρωταθλητή της F1.

Η μόνη ανακοίνωση που έκανε για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ ήταν από την εκπρόσωπο της οικογένειας τον Ιούλιο του 2014, όταν ο πρωταθλητής της F1 ξύπνησε μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για έξι μήνες και θα μεταφερόταν σε κέντρο αποκατάστασης που είχε δημιουργήσει η οικογένεια στο σπίτι τους στη Γενεύη.

H κα Κεμ δεν έκανε κανένα σχόλιο για την υγεία του αθλητή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ